Ny Kvalitetsleder i ABR

Ellen Egenæs startet som Kvalitetsleder i ABR mandag 3. april, og vi er stolte av å få en slik ressurs med på laget som kan bidra for både ABR Regnskap og Apriore Regnskap.

Ellen er utdannet Autorisert Regnskapsfører har lang erfaring i regnskapsbransjen. Hun har drevet eget byrå og har også jobbet hos flere regnskapsbedrifter i Norge, senest i Tandem Regnskap hvor hun jobbet i 8 år.  Ellen har god kunnskap om hva man må tilrettelegger for å tilfredsstille kravene i RF-regelverket /GRFS for å drive regnskapsbyrå.  Ellen har vært kvalitetskontrollør for Regnskap Norge i mange år og er nå medlem av Kvalitetskontrollutvalget. Som erfaren kursholder for Regnskap Norge har hun holdt mange kurs, blant annet kurs for  oppdragsansvarlige og kvalitetskontrollseminarene, og de siste årene,  kurset «Forberedelse til kvalitetskontrollen. Ellen har bred erfaring og gitt gode råd til kunder av forskjellige størrelser og bransjer. Hun er god kunnskap fra programvare som Visma Global, Visma Business, Visma Lønn, PowerOffice GO og WIN og Finale.

Det at ABR er en fremtidsrettet og målrettet regnskapsbedrift var viktig for henne i valg av ny arbeidsgiver. ABR er et firma som tar endringene i bransjen på alvor, og som satser stort på å imøtekomme kundenes behov for morgendagens løsninger innen regnskap og elektroniske løsninger.